Live scores Greece superleague

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ένας όμιλος, σε γενικές γραμμές δύσκολος, αλλά με εμφανίσεις όπως αυτή στην Κωνσταντινούπολη, ο ΠΑΟΚ έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.



«Αέρα» προκρίθηκε η Βιγιαρεάλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτο ματς στην Ουκρανία κόντρα στην Ντνιεπρ και νίκη με 2-1 σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο επαναληπτικός στην Ισπανία με τους φιλοξενούμενους να βλέπου εφιάλτες έπειτα από την «πεντάρα» που δέχτηκαν. Αναμφίβολα η Βιγιαρεάλ είναι μία εξαιρετική ομάδα που μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση.



Η Κλαμπ Μπριζ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Μινσκ με δύο νίκες. 2-1 έκτος έδρας και 3-2 εντός. Πρόκειται για μία καλή ομάδα αλλά όπως μαρτυρούν και τα σκορ από ένα σαφώς πιο αδύναμο σύνολο, οι Βέλγοι έχουν θέμα με την άμυνα τους. Ωστόσο είναι μία ιστορική ομάδα καθώς έχει καταφέρει να φτάσει σε 2 Ευρωπαϊκούς τελικούς.



Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Γκιόρ, την οποία νίκησε δύο φορές(2-0, 2-1). Εξαιρετικό σύνολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβίζει ούτε τη Βιγιαρεάλ, ούτε τον ΠΑΟΚ. Όσο για την Κλαμπ Μπριζ… Θα δείξει.



Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και πέρα από την φάση των ομίλων. Η Βιγιαρεάλ σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα αλλά δεν μπορείς να πεις ότι αποτελεί φόβητρο. Αν παρουσιάσει ένα απρόσωπο ανάλογο με αυτό κόντρα σε Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ή ακόμα καλύτερη το πρόσωπο που έδειξε κόντρα στον Άγιαξ τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου