Live scores Greece superleague

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Το έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Χωρίς Βιερίνια και Σνάουτσνερ αλλά ελπίζω με αναπτερωμένο ηθικό. Βλέπω Αραμπατζή κι Εντίνιο να ξεκινάνε αν και θα προτιμούσα Κούτσια αντί για τον Έντι. Η ΑΕΚ είναι το γνωστό ασανσέρ, τη μια πάει χάνει άνετα από την ΑΕΛ και την άλλη ρίχνει τρίμπαλο στην Καβάλα. Πολύ επικίνδυνη ομάδα (η ΑΕΚ είναι στην τελική, δεν έπεσαν από το φεγγάρι και ας μην είναι καλοί φέτος, αήττητοι σε όλα τα ντέρμπι στο Β γύρο), το μόνο καλό είναι ότι τα επιθετικά της ατού κάνουν τόσο μεγάλο μπαμ που δεν μπορεί, κάτι μπορεί να γίνει για να εξουδετερωθούν.
Νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους με την ελπίδα να κάτσει Χ το ντέρμπι των αποδίπλα ώστε και ο ένας να μείνει πίσω και ο άλλος κοντά.
Ο Κάκος θα σφυρίξει το παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ.Ένας διαιτητής με προηγούμενα και κυρίως με τον Γκαρσία οπού πολλές φορές του έβγαλε άδικες κάρτες. Έτσι δεν είναι και πολύ συμπαθητικός ρέφερι στους φίλους της ομάδας μας. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα μας και πρέπει να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει και να μην σκέφτονται οι παίκτες το ματς με τον Άρη. Έτσι με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι παίζοντας το παιχνίδι που ξέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου