Live scores Greece superleague

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την Κυριακή με έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Κι εμείς όλοι -οπαδοί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση- πρέπει επίσης να συνεχίσουμε και να δώσουμε όλη μας την προσοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η κλάψα για τη διαιτησία Σπάθα πρέπει να σταματήσει, το κλίμα πρέπει να γυρίσει γιατί η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Απομένουν 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και 6 στα play off, τα οποία θα κρίνουν τελικά την πορεία του φετινού ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ σιωπηλά έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο γύρο - μετά από εμάς. Το ότι είναι τόσο πίσω οφείλεται στον πολύ κακό πρώτο γύρο που έκανε. Ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά, βρίσκει τρόπο να πάρει τα παιχνίδια. Έχει δέσει σαν ομάδα, έχει ρολάρει κι έχει ανέβει πολύ. Κάτι που δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ούτε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, ούτε ενόψει των play off.

Θέλει μεγάλη προσοχή σε Τζιμπουρ-Μπλάνκο-Σκόκο που από μόνοι τους μπορούν να καθαρίσουν έναν αγώνα. Στο κέντρο και στην άμυνα δεν θεωρώ ότι έχουν κάτι το αξιόλογο. Αν πάρουμε το κέντρο και βρούμε τρόπο να πιέσουμε την άμυνα της ΑΕΚ, μπορούμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι.

Έχω βέβαια μια ανησυχία κατά πόσο θα μπορέσει η άμυνα να αντιμετωπίσει την τριπλέτα. Ο Λίνο ξέρουμε γενικά ότι έχει θέμα στον ανασταλτικό τομέα. Χωρίς τον Σνάουτσνερ λόγω της γελοίας κόκκινης του Σπάθα, θα αναγκαστούμε να παίξουμε με Αραμπατζή, ο οποίος επίσης ανασταλτικά υστερεί. Άρα υπάρχει θέμα.

Μπροστά θα μας λείπει και ο Βιερίνια (να 'ναι καλά το "παλικάρι" ο Σπάθας, φρόντισε για την ξεκούραση των παικτών μας) τον οποίο θα κληθεί να αντικαταστήσει ο Κούτσια. Προσωπικά πιστεύω πολύ στον παίκτη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο βάρος του αγώνα αυτού. Μακάρι να μπορέσει.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Δεν ήταν ούτως ή άλλως και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω των απουσιών. Ο κόσμος θα είναι εκεί (τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί) και ελπίζω να είναι κι η ομάδα εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου