Live scores Greece superleague

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Κάμπορα στον ΠΑΟΚ;

Τα στενά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να στραφούν σε προσιτές λύσεις αναφορικά με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της. Η περίπτωση που εξετάζεται στην παρούσα φάση είναι εκείνη του Χαβιέ Κάμπορα καθώς το ιδιωτικό που φερόταν να είχε υπογράψει ο Αργεντινός επιθετικός με τον Άρη έπαψε πλέον να ισχύει.

Έτσι, η απόκτησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί με συνοπτικές διαδικασίες αρκεί να αποχωρήσουν άμεσα οι υπό παραχώρηση παίκτες (σ.σ Αμπουμπακαρί, Αραμπατζής, Βερόν).

Η παραπάνω είδηση επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, σε δηλώσεις του τελευταίου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»: «Ο Χαβιέρ Κάμπορα είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε όποια ομάδα επιθυμεί, διότι το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράφηκε με τον Άρη δεν έχει καμία ισχύ. Ο Άρης και ο Κάμπορα ποτέ δεν υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, ισχύει αυτό που είναι κατατεθειμένο κι ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Είχε, πάντως, όντως υπογραφεί ένα προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά δεν ισχύει, μια και δεν έχει υπογραφεί εν τω μεταξύ κάποιο νέο συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη.

Ο Κάμπορα δεν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του διότι πολύ απλά ο Άρης δεν είχε τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Στο προσύμφωνο υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ για να μην πάει ο Κάμπορα σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά, όπως είπα, το προσύμφωνο είναι αμφιβόλου νομιμότητας κι εγκυρότητας. Αρχικά πρέπει να πω ότι όταν το υπέγραψε ο Κάμπορα ήταν μόνος του, δεν ήταν παρών ούτε δικηγόρος ούτε κάποιος άλλος νόμιμος εκπρόσωπος του παίκτη όπως προβλέπεται για αλλοδαπούς αθλητές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου