Live scores Greece superleague

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Γιατί Ζαγοράκης και Βρύζας δεν βιάζονται για τις επόμενες μεταγραφές

Τη δήλωση "λίγες μεταγραφές και ποιοτικές" δεν την έκανε τυχαία ο Ζήσης Βρύζας κατά την παρουσίαση του Μάριο Μπερέτα. Ήταν προϊόν των συζητήσεων που κάνει σε καθημερινή βάση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Η συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν κλεισμένη εδώ και καιρό και η καθυστέρηση στην ανακοίνωσή της, οφείλεται στην καθυστέρηση που παρουσίασε η αναζήτηση νέου προπονητή. Με την προσθήκη του διεθνούς επιθετικού, όπως εκτιμούν Ζαγοράκης και Βρύζας, η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη στο 90%, σε σχέση με το σύνολο που υπολογίζουν ότι θα μπει σε ένα μήνα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε, για τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, η απόκτηση του "Σάλπι" αποτελεί ήδη την πέμπτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι άλλες τέσσερις; Οι ανανεώσεις των Λίνο, Χαλκιά, Γκαρσία και Ίβιτς που αποτελούν παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις της ενδεκάδας με παίκτες πρώτης γραμμής, διαθέτει παράλληλα αξιόλογο πάγκο, γι' αυτό και δεν θέλει να βιαστεί στις επόμενες επιλογές του.

Ερευνα αγοράς χωρίς βιασύνη

Ζαγοράκης και Βρύζας συνεχίζουν την έρευνα αγοράς, κάνουν διερευνητικές επαφές για διάφορους παίκτες, δεν βιάζονται όμως να προχωρήσουν σε συμφωνίες. Ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν σε μεταγραφές επικερδείς σε όλα τα επίπεδα. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο ατού του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Ο "'Δικέφαλος" έχει πλέον τη δυνατότητα να κρατάει σταντ-μπάι τον Γκουστάβο και να ψάχνει για κάτι ακόμη καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ελκυστική για όλους τους παίκτες που σκέφτονται να έρθουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου