Live scores Greece superleague

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στις 27 και 28 Ιουλίου (3 και 4 Αυγούστου οι επαναληπτικοί) ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο εβδομάδες νωρίτερα, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα βρεθούν στη Νιόν της Ελβετίας για την κλήρωση, όσον αφορά στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτόν τον γύρο ο "Δικέφαλος" θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζενίτ, Άγιαξ, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου, Μπράγκα και Σέλτικ. Όποια ομάδα από τις προαναφερθέντες δεν βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο, δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον "Δικέφαλο" στον τελευταίο γύρο πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αναλόγως τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει οι συγκεκριμένες ομάδες στην βαθμολογία της UEFA (Ο ΠΑΟΚ έχει 11.479 βαθμούς).

Αν ο ΠΑΟΚ βρεθεί στα πλέι οφ (τελευταίος γύρος πριν τους ομίλους) του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 17-18 (24-25 οι επαναληπτικοί).

Στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι "ασπρόμαυροι" θα είναι επίσης στους ανίσχυρους, κάτι που σημαίνει ότι θα βρούνε στον δρόμο τους ομάδα μεγάλης δυναμικότητας. Οι υποψήφιες είναι οι εξής: Σεβίλλη, Λυών, Βέρντερ Βρέμης, Ζενίτ, Τότεναμ και Σαμπντόρια, συν τις ομάδες από τον τρίτο προκριματικό γύρο που δεν θα αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Η Σεβίλλη η Λυών και η Σαμπντόρια είναι οι πιο πιθανές αντίπαλοι από το ισπανικό, γαλλικό και ιταλικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, μιας και οι διοργανώσεις είναι σε εξέλιξη και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Από το γερμανικό πρωτάθλημα θα συμμετάσχει σίγουρα η Βέρντερ Βρέμης και από το αγγλικό η Τότεναμ, μιας και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει.

Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Europa League. Αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου