Live scores Greece superleague

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ελπίδες για χρήση της Τούμπας στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρές πιθανότητες να δώσει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στην φυσική έδρα του, το γήπεδο της Τούμπας. Αυτό το πόρισμα βγαίνει από το πρώτο "κομμάτι" της επίσκεψης των εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ και της ΤΕΑΜ στην Τούμπα το πρωί της Τρίτης (15/6). Οι τρεις απεσταλμένοι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και οι δύο της ΤΕΑΜ, συνοδευόμενοι από τον Γιώργο Φαρλαλή, τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Γιώργο Τζέτζη και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομμάτη, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου και με "μπούσουλα" ένα 17σέλιδο κανονισμό που είχαν στα χέρια τους έκαναν διάφορες παρατηρήσεις για βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Όλοι τους είχαν θετική διάθεση απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι σκοπός τους είναι να βοηθήσουν την ελληνική ομάδα να είναι πανέτοιμη στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, το επίπεδο των παρατηρήσεων αλλάζει ανάλογα με το επίπεδο των αγώνων. Στον τρίτο προκριματικό οι απαιτήσεις για το γήπεδο είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με τα πλέι οφ και τους αγώνες των ομίλων. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν η Τούμπα να πληροί προδιαγραφές αγώνων ομίλων από τον πρώτο προκριματικό αγώνα.

Το κύριο μέλημα των απεσταλμένων της ΤΕΑΜ και της ΟΥΕΦΑ είναι να εξυπηρετηθούν οι χορηγοί, οι δημοσιογράφοι, οι ομάδες και οι τηλεθεατές και με βάση αυτά τα "κριτήρια" έκαναν τον έλεγχο. Το δεύτερο μέρος της αυτοψίας θα γίνει το απόγευμα, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια την Τετάρτη (16/6). Το πιθανότερο είναι να γίνει νέα επίσκεψη τον άλλο μήνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι "ελεγκτές" ελάχιστα ασχολήθηκαν με τα έργα που έχουν αρχίσει στις θύρες 7 και 8. Κι αυτό γιατί θεωρούν δεδομένο ότι θα ολοκληρωθούν, έτσι ώστε το γήπεδο της Τούμπας να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας για τη νέα σεζόν από τις ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου