Live scores Greece superleague

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μπερέτα στον ΠΑΟΚ

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του τρίτου κατά σειρά φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι οπαδοί της ομάδας καθώς μετά τους κκ. Ζόρζε Κόστα και Παύλο Δερμιτζάκη ήλθε η σειρά του Ιταλού κ. Μάριο Μπερέτα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον χαρακτηρισμό. Σύμφωνα με όσα διαχέονται από την ΠΑΕ, ο κ. Μπερέτα έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα κάποια προσωπικά του προβλήματα που έχει στην Ιταλία, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Θόδωρος Ζαγοράκης κατέληξε στην επιλογή του κ. Μπερέτα διότι ο Ιταλός έχει χαμηλό κασέ (ήτοι 400.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να διαθέσει η διοίκηση) και επιπλέον οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν προπονητή ευπροσάρμοστο σε συστήματα και όχι δογματικό. Τις αποφάσεις για τις αποδεσμεύσεις ή τις προτάσεις λύσης συνεργασίας με ποδοσφαιριστές θα τις αποφασίσει ο νέος προπονητής αφού προηγουμένως συνεννοηθεί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρόσληψης του προπονητή, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας έφθασαν χθες τις 1.697, όμως αναμένεται να εκτοξευθούν μόλις κλείσει ο προπονητής και αρχίσουν οι μεταγραφές.

ΑΡΗΣ: Μετά τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και τους ήδη «κλεισμένους» Βελλίδη, Λαζαρίδη, Μενδρινό η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης είναι σε καθημερινή επαφή με τον κ. Εκτορ Κούπερ ο οποίος βρίσκεται στη Μαγιόρκα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=336352&ct=5&dt=09/06/2010#ixzz0qRIirLut

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου