Live scores Greece superleague

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ανοιχτά τα λιμάνια των προπονητών της Ιταλίας

Δίχως βιασύνη κι έχοντας προαποφασίσει ότι η επιλογή του νέου προπονητή θα γίνει εντός του προσεχούς Σαββατοκύριακου, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψηφίους, έχοντας καταλήξει όμως σε ένα πράγμα: Ιταλός προπονητής θα αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος. Καθημερινά προστίθεται κι ένα ακόμη όνομα, με την διαφορά ότι ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επαφή με άνθρωπο του ΠΑΟΚ, δίχως όμως να τον κατονομάσει.

Στην λίστα των Ιταλών προπονητών που φέρονται να βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ εντάσσονται οι Αλβέρτο Τζακερόνι, Τζιάνι Μπιάζι, Μάριο Μπερέτα. Ο Μπιάζι με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» υποστήριξε ότι «έχω μιλήσει, αλλά δεν θα σας πω με ποιον. Με γεμίζει ικανότητα ότι συζητιέται το όνομά μου στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι ο ΠΑΟΚ ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου, η Ελλάδα είναι εξάλλου μία πρόκληση», είπε μεταξύ άλλων.

Είναι σαφές πάντως ότι ο Δικέφαλος δεν σκοπεύει να διαθέσει περισσότερα από 350.000 ευρώ για τον επόμενο προπονητή, όπως επίσης και ότι τα διαθέσιμα χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο, δεν θα είναι πολλά. Ειδικά, μετά την άρνηση του ΟΠΑΠ να χρηματοδοτήσει τα έργα ανακαίνισης του γηπέδου της Τούμπας. Κυρίως όμως, μη σκοπεύοντας να αλλάξουν το μοντέλο ποδοσφαίρου που εφαρμόζει (και ταιριάζει) ο ΠΑΟΚ την τελευταία διετία, οι επιτελείς του Δικεφάλου θέλουν να συνεργαστούν με έναν προπονητή που λίγο πολύ θα έχει τους ίδιους άξονες στην φιλοσοφία του.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε και επίσημα σήμερα (2/6) από την επιτροπή διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου να της παραχωρηθεί το γήπεδο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, σε περίπτωση που δεν επιτρέψει η ΟΥΕΦΑ να γίνουν τα παιχνίδια στο γήπεδο της Τούμπας. Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση που έχουν ως στόχο να αναδείξει το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και να πιέσει τις αρμόδιες αρχές. Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι η Αστυνομία δύσκολα θα δεχθεί να αναλάβει την επιτήρηση μιας εκδρομής χιλιάδων φιλάθλων.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Μάρκος Αντόνιο επιβεβαίωσε αυτό που αναφέρεται από καιρό, ότι δηλαδή θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φέρεται να συμφώνησε σε όλα με τον Ζήση Βρύζα και λογικά η υπόθεση επιστροφής θα προχωρήσει περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου