Live scores Greece superleague

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Νέα μεταγραφικά

Μπορεί η υπογραφή του Μάριο Μπερέτα στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται μέχρι την Δευτέρα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δικέφαλος», προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» στις μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Βάσκο μεροεπιθετικό, Φρανσίσκο Γιέστε, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπιλμπάο και ο ΠΑΟΚ του πρότεινε 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Το Σάββατο, ο μάνατζερ του παίκτη, σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ανέφερε πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του είναι και ο ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Γιέστε λήγει και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η πρόταση της Αθλέτικ δεν τον ικανοποιεί.

Σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΣΠΟΡ του Βορρά», ο ΠΑΟΚ έκανε ανεπίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας 1,5 εκ. ευρώ για δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο 31χρονος άσος, αμείβεται με 1 εκ. ευρώ το χρόνο στην Ισπανία και ζήτησε περίπου 2,5 εκ. για να μετακομίσει στην Τούμπα.

Η αντιπρόταση εξετάζεται από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που προσπαθεί μέσω διαπραγματεύσεων να ρίξει τις απαιτήσεις του Γιέστε.

Τον ΠΑΟΚ από… βίντεο μαθαίνει ο Μπερέτα

Ενδεχομένως και τη Δευτέρα, ο Μάριο Μπερέτα να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Τορίνο και να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

Αλλωστε, ο Ιταλός προπονητής έχει ήδη… ξεκοκαλίσει την νέα ομάδα του, καθώς έχει ήδη προμηθευτεί πολλά dvd από τον Ζήσης Βρύζα, προκειμένου να διαμορφώσει γνώμη για την ομάδα.

Επίσης, ο Μπερέτα πήρε πολλές πληροφορίες και από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στη Σιένα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231048520#ixzz0qjmAypwE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου