Live scores Greece superleague

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ



Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει η Καβάλα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μετά τις τελευταίες αποδεσμεύσεις, ο υπηρεσιακός προπονητής των "αργοναυτών", Κώστας Τσαλίκης, επέλεξε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια.
Για το ματς με το "δικέφαλο" του Βορρά επιλέχθηκαν οι: Ιτάνζ, Κατεργιαννάκης, Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ορούμα, Σμολάρεκ, Ντιέ, Μαραγκός, Σιόντης, Ονουάτσι, Λεοντίου, Σόσιν, Πετκάκης, Λάκης, Ιωάννου, Σουλτανίδης, Ντικρόκ και Ρινκόν.


ΠΑΟΚ


Κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Καβάλα και ο Φερνάντο Σάντος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς.Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ίβιτς, Γκαρσία και Κοντρέρας, αλλά, φυσικά και οι τραυματίες Σνάουτσνερ και Κριστιάνο. Επιστρέφει ο Λούσιο Φιλόμενο μετά την πολύμηνη απουσία του και δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Κουτσιανικούλη στο βασικό σχήμα, εάν ο Σάντος θελήσει να μην πιέσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που είχε χάσει κάποιες προπονήσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Στο άλλο άκρο της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Βιεϊρίνια, ενώ δεν αποκλείεται πίσω από τον Μουσλίμοβιτς να ξεκινήσει ο Φωτάκης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καβάλα: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Εντίνιο, Φιλόμενο, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου