Live scores Greece superleague

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέες φήμες για νέους προπονητές

Μετά από τον Ζόρζε Κόστα και το Ροντρίγκος, χθες τα πορτογαλικά ΜΜΕ έστειλαν και τον Πάολο Μπέντο στον πάγκο του ΠΑΟΚ!!! Tα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία πληθαίνουν καθημερινά για διάφορες ανυπόστες συμφωνίες του Δικεφάλου με παίκτες και προπονητές και ο τελευταίος «μνηστήρας» για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε να είναι ο Πάολο Μπέντο.
Η εφημερίδα «Desporto» φιλοξενεί πάντως και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος που τονίζει ότι: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγω από τον ΠΑΟΚ. Θα εξαρτηθεί από κάποια πράγματα. Μόλις χθες, ο πρόεδρος, που είναι και φίλος μου, μου είπε πως είμαι ο προπονητής που θέλει. Είναι κάτι που θα αποφασίσουμε μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ».
Ωστόσο η παραφιλολογία για πιθανή αποχώρηση του Σάντος μετά τα πλέι οφ συντηρεί στην Πορτογαλία μία προπονητολογία και σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα «OnDesporto.pt», o Πάολο Μπέντο έχει έρθει σε επαφή με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και συζητά την μετακίνηση του στην Θεσσαλονίκη!
Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει συμφωνήσει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις, ενώ για το λόγο αυτό έχει απορρίψει προτάσεις από άλλες ομάδες της Πορτογαλίας, όπως την Μαριτίμο και την Γκιμαράες.
Η φιλία του Πάολο Μπέντο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αναφέρει το δημοσίευμα.
Φήμες ήθελαν τον πρώην τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας να έχει προτάσεις και από συλλόγους της Ισπανίας Σεβίλλη και Χετάφε, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθούν οι συνομιλίες των δύο πλευρών.
Ο Πάολο Μπέντο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και το 2005 πήρε προαγωγή στην θέση του Ζοσέ Πεσέιρο, παραμένοντας στα «λοντάρια» μέχρι το 2009.
Έχει κερδίσει δύο κύπελλα Πορτογαλίας ενώ η Σπόρτινγκ έχει σημαντικές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια με τον Πάολο Μπέντο στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου