Live scores Greece superleague

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τι είπε ο προπονητής για την νίκη

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδειξε ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, αλλά δεν παρέλειψε να εστιάσει στα προβλήματα που είχε η ομάδα του απέναντι στην αντίπαλη ζώνη.

O προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά τη νίκη που φέρνει τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με την 5η θέση στην κανονική περίοδο: "Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την φετινή πορεία του. Δεν έφτασε τυχαία να διεκδικεί υψηλές θέσεις, αφού είναι μία ομάδα που δουλεύει καλά και είναι αρκετά οργανωμένη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για μία ακόμη φορά. Η παρουσία του ήταν δυναμική και μας στήριξε όταν η ομάδα κόλλησε στο σκορ.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες. Ήταν μία σημαντική νίκη που μας φέρνει αρκετά κοντά στην πέμπτη θέση. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να καθυστερήσει το παιχνίδι μας και ως ένα σημείο τα κατάφερε. Απέναντι στη ζώνη δεν πήγαμε καλά, καθώς σουτάραμε υπό πίεση και από μακριά. Πλέον απομένει ένα παιχνίδι απέναντι στην Ολύμπια στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να τερματίσουμε πέμπτοι".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά την ήττα, βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί τους παίκτες του για την πορεία στο πρωτάθλημα. Είπε μεταξύ άλλων: "Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν πιο υπομονετικός στην επίθεση, έσπασε τη ζώνη μας και το ματς κύλησε πολύ εύκολα γι' αυτόν. Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες μου που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Τέτοια εποχή πριν από δύο χρόνια η ομάδα μας κινδύνευε να πέσει και σήμερα διεκδικήσαμε την 5η θέση από τον ΠΑΟΚ στο παλατάκι. Για μας είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτή ήταν και η αιτία που δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα.

Εμείς θα είμαστε ρούκι στην προσπάθεια να σπάσουμε την έδρα. Θα κάνουμε το καλύτερο κι ό,τι βγει. Δεν έχουμε την πίεση άλλων ομάδων. Δεν διαλέγεις αντίπαλο γιατί προσπαθείς να νικήσεις σε όλα τα ματς. Κυκλοφορεί ότι είμαστε ευχαριστημένοι, όμως δεν είμαστε και αν μπορούμε θα πάμε ψηλότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου