Live scores Greece superleague

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί και με τη νίκη του με 69-48 επί του Κολοσσού Ρόδου, πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση της 5ης θέσης στην κανονική περίοδο. Από τη στιγμή μάλιστα που ο ΠΑΟΚ υπερκάλυψε και τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Ρόδο, χρειάζεται πλέον νίκη στο παιχνίδι με τον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας την ερχόμενη Τετάρτη, για να κατακτήσει και τυπικά την 5η θέση ενόψει των πλέι οφ.

Με τον Predrag Drobnjak να δίνει λύσεις στην επίθεση και να πετυχαίνει 10 πόντους στην πρώτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 15 πόντων και σκορ 22-7, στο πρώτο δεκάλεπτο, δημιουργώντας την εντύπωση ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Αυτή ακριβώς ήταν και η εικόνα που είχε το παιχνίδι και στη δεύτερη περίοδο, παρά το γεγονός ότι ο Κολοσσός προσπάθησε να ρίξει τη διαφορά στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά στους 8 (22-14), αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (33-22) με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κολοσσός μάλιστα παίζοντας με άμυνα ζώνης η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ κατάφερε να ρίξει τη διαφορά ακόμη και στους 5 πόντους (35-30) στο 23΄, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος πήρε τάιμ άουτ και βρήκε τρόπο για να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Δεμερτζής με τρίποντο έφερε τη διαφορά και πάλι πάνω από τους 10 πόντους (45-34) και ο Παπαδόπουλος με πέντε συνεχόμενους πόντους, εκτόξευσε τη διαφορά στο + 16 (50-34) στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Το παιχνίδι πήρε το δρόμο του και ο ΠΑΟΚ πλέον ξέφυγε στο σκορ, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 26 πόντους (66-40 με τρίποντο του Monroe), έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, αλλά και κυριαρχία κάτω από τους δύο καλάθια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις ψηλοί του ΠΑΟΚ, Παπαδόπουλος, Drobnjak, Gecevski πέτυχαν τους 39 από τους 69 πόντους της ομάδας.

Τα Δεκάλεπτα: 22-7, 33-22, 50-34, 69-48.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου