Live scores Greece superleague

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Στρέφεται σε άλλη λύση ο ΠΑΟΚ, ο Ζόρζε Κόστα πάει Ακαντέμικα

«Ανθρακες ο θησαυρός» στην Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ζόρζε Κόστα φαίνεται να βρίσκει πιο καλή την πρόταση της Ακαντέμικα, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ετσι, ο Πορτογάλος προπονητής θα μείνει στη χώρα του και ο ΠΑΟΚ θα ψάξει για άλλη λύση, προκειμένου να επανδρώσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το «τέλος εποχής» του Φερνάντο Σάντος.

Ο Βρύζας πήγε στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, έπαιξε στο φιλικό προς τιμήν του Κονσεϊσάο, μίλησε με τον Ζόρζε Κόστα, αλλά δεν πήρε απάντηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου ήταν υπέρογκες.

Ο Ζόρζε Κόστα μίλησε από την Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης προς το πρόσωπό του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε το παρών στο Τιβέιρο με αφορμή το φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Κονσεϊσάο και πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Εχω να πάρω μια σημαντική απόφαση για την καριέρα μου. Με ενδιαφέρει μια πρόταση από κάποια ομάδα, με συγκεκριμένο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση, γνωρίζω ότι βγήκε στα προκριματικά του Champions League, όπως γνωρίζω πολλά πράγματα και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο, θα έχω μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σύντομα και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

Σύσκεψη

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να περιμένει, και με τον ερχομό του Βρύζα στην Ελλάδα θα γίνει σύσκεψη με τον Ζαγοράκη για το θέμα προπονητή. Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε περί διδύμου Δερμιτζάκη - Τοπαλίδη, δεν φαίνεται να «περπατάει», γιατί ο πρώτος έχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και ο δεύτερος με την εθνική ομάδα έως τέλος Ιουλίου.

Αμέση λύση χρειάζεται, γι' αυτό και μέσα στην εβδομάδα θα παρθεί η οριστική απόφαση από τα ονόματα προπονητών που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου