Live scores Greece superleague

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Από την αρχή για προπονητή

Σύσκεψη υπό το Θοδωρή Ζαγοράκη θα έχουν οι Ζήσης Βρύζας και Σέρτζιο Κονσεϊσάο την Τετάρτη με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την εύρεση νέου προπονητή για τον ΠΑΟΚ. Σκέψεις για Δερμιτζάκη.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» πλέον έχουν ήδη χάσει δέκα μέρες από τότε που ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε οριστικά την αποχώρησή του από την Τούμπα, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Ζόρζε Κόστα ναυάγησαν τη στιγμή που η συμφωνία θεωρούνταν κλεισμένη, λόγω της επιθυμίας του Πορτογάλου προπονητή να παραμείνει σε ομάδα της πατρίδας του, πιθανότατα την Ακαντέμικα.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μέχρι το βράδυ της Τρίτης ήταν στην Πορτογαλία και κλήθηκε να επιστρέψει για να γίνει η συνάντηση κορυφής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κονσεϊσάο θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης και είναι πιθανό να μην είναι στην πρώτη σύσκεψη. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσανατολίζονται σε λύσεις που δεν θα επιβαρύνουν οικονομικά την ομάδα. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ονόματα όπως αυτά των Φερέιρα, Τερίμ και Κόσμι δύσκολα έχουν πιθανότητες να βρεθούν στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού τα συμβόλαιά τους απαιτούν περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο.

Ο νέος προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να αποδεχθεί το μοντέλο λειτουργίας της ομάδας και να δεχθεί ότι τις αποφάσεις σε πρώτη φάση παίρνουν οι Κονσεϊσάο, Βρύζας ενώ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αποφάσεις και οι απόψεις του Θοδωρή Ζαγοράκη. Γίνεται αντιληπτό ότι ο άνθρωπος που θα δεχθεί να καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League θα πρέπει να συμβιβαστεί και με το ότι δε θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ καθώς κάτι τέτοιο είναι δαπανηρό και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά περιθώρια.

Σκέψεις για Δερμιτζάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday”, ένας προπονητής που να συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο νυν τεχνικός του Πανθρακικού χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και μάλιστα οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» φέρονται να έχουν συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο δουλειάς του Έλληνα προπονητή. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα που είχαν δώσει ΠΑΟΚ και Πανθρακικός στην Τούμπα την φετινή περίοδο, οι Δερμιτζάκης, Βρύζας και Ζαγοράκης είχαν συζήτηση για τρεις περίπου ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου